neděle 3. února 2013

Začínáme

   Tak a je to tu,od zítřka mi začíná tvrdý režim a dlouhá cesta za krásnou postavou.Na P90x jsem pokukovala už dlouho a byla to pro mě asi nejlepší volba.Přeci jen Jillian mě nikdy moc nebavila a chci především rýsovat,takže se mi do HIITU moc nechce.Neříkám,že by byly špatné,ale prostě každé cvičení má své výhody a nevýhody.P90x se cvičí zhruba hodinu každý den,ale i hodinku denně najdu a budu to rozhodně účinné(aspoň doufám :D).A moje cíle?Na fotkách níž vidíte,že na tom nejsem vůbec špatně,ale přeci jen nemůžu spoléhat na genetické dispozice a musím se do toho trochu opřít.Chci hlavně vypracovat břicho a také nabrat trochu objemu na rukách.Protože mě,ale furt láká modeling,nebudu to tolik přehánět;).
No a co tedy budu cvičit?Zvolila jsem klasickou P90x verzi,kde není tolik Kardia jako v Lean programu,který mě taky lákal.No a začínám Chest-Back a také Ab ripperem,zatím teda bez hrazdy,ale snad na ní do týdne ušetřím.Takže pro začátek bych se sváma podělila o to,kde vlastně jsem teď.
výška:180cm
váha:59,6kg
pas:62cm
boky:92cm






1 komentář:

  1. Betfred welcomes new customer offer, £100 bonus
    Betfred 1xbet korea is 7 포커 launching a new customer offer, giving new customers £100 슬롯사이트 in 원주 립 카페 free bets when they sign up today! If your account 토토 랜드 같은

    OdpovědětVymazat